Lichtstraat / Lichtstraten

Bent u toe aan meer daglicht?
Een Luminus lichtstraat van aluminium is dé oplossing voor iedere ruimte met een plat dak. Bereken de prijs en download direct uw persoonlijke offerte.

De oplossing voor een donkere woning: de lichtkoepel van Luminus

Daglicht is erg gezond. Komt uw huid in aanraking met daglicht, dan wordt er vitamine D aangemaakt. Deze vitamine helpt uw lichaam optimaal te functioneren. Voor uw gezondheid is het dan ook erg belangrijk om regelmatig in aanraking te komen met daglicht.

Maar wat als uw woning vrij donker is? Dan loopt u veel daglicht mis en maakt u minder vitamine D aan. Hier kunt u zeker last van krijgen op de lange termijn. Gelukkig kunt u hier iets aan doen. Door een lichtkoepel van Luminus te laten plaatsen, komt er vanzelf meer daglicht in huis.

Lichtkoepels in alle soorten en maten

Luminus is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van verschillende soorten lichtkoepels. Wij kunnen een kleine lichtkoepel plaatsen in de hal, maar kunnen ook een complete lichtstraat aanleggen in de woonkamer. U bepaalt helemaal zelf wat voor lichtkoepel u wil laten plaatsen.

En wilt u zo veel mogelijk daglicht in uw woning krijgen, maar weet u niet zo goed hoe? Dan komen wij graag bij u langs. Door uw woning eens goed onder de loep te nemen, komen wij er vanzelf achter welke lichtkoepel het beste bij uw huis past. Deze lichtkoepel zullen wij op maat maken.Welk type vindt u het mooist?

Het luminusdak is verkrijgbaar in 4 verschillende type daken.

Ieder daktype heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Welk lichtstraat past het beste bij uw woning?


Lichtstraat zadeldak schuin

Zadeldak schuin

Dit puntvormige vrijstaande glasdak met een hoek van 30 graden zorgt voor optimaal daglicht op iedere platdak uitbouw. Door de symmetrie en het grote oppervlak lijkt de ruimte onder de lichtstraat groter en dit zorgt voor extra leef comfort.


Lees meer...


Lichtstraat zadeldak recht

Zadeldak recht

Dit vrijstaande puntvormige glasdak heeft een hoek van 10 graden en is daarmee bijna vlak. Hierdoor is de lichtstraat van buitenaf nauwelijks zichtbaar. Het rechte zadeldak zorgt voor optimale belichting van de woonruimte onder het platdak.

Lees meer...


Lichtstraat lessenaarsdak tegen de gevel

Lessensaarsdak tegen gevel

Dit type lessenaarsdak wordt tegen de gevel gemonteerd, waardoor het daglicht in de woonruimte onder de lichtstraat optimaal wordt benut. Er zal een naadloze aansluiting met de uitbouw zijn. Het hellend dakvlak is 10 graden en heeft een strak uiterlijk.

Lees meer...

Mogelijkheden

Maak uw lichtstraat onderscheidend met onze aanvullende mogelijkheden en accessoires.

Geef uw lichtstraat net dat beetje meer?

175 Voordelige afmetingen

Wij hebben alvast de meest gangbare maten in onze fabriek voorgeprogrammeerd. Hierdoor kunt u voor bijna alle situatie's een scherp geprijsde lichtstraat selecteren.

Maatwerk

Wij kunnen uw Luminus lichtstraat in bijna iedere gewenste afmeting vervaardigen. Groot of klein, over de volle breedte van uw uitbouw of juist smaller, rechthoekig of rondlopend.

Maatwerk Lichtstraat

Standaard HR++ Beglazing

Standaard worden alle lichtstraten uitgevoerd met HR++ Veiligheids issolatieglas. Maar natuurlijk kunnen wij ook andere soorten glas toepassen.

Soorten Beglazing

Hanglamp onder uw lichtstraat

Heeft u nu een lamp hangen op de plek waar nu de lichtstraat komt? Luminus heeft de mogelijkheid voor een speciaal ophangpunt.

LED Verlichting

Maak uw lichtstraat compleet met op afstand bedienbare LED-verlichting, volledig ingebouwd!

Led Verlichting

Zonwering

Voor iedere afmeting zijn één of meerdere pasklare zonweringen beschikbaar. Deze zijn te leveren in verschillende kleuren.

Verschillende kleuren

Standaard word uw lichtstraat geleverd in één kleur, maar het is ook het mogelijk om de binnenzijde een andere kleur te geven dan de buitenzijde.

Kleuren

Natuurlijke ventilatie

Voor extra frisse lucht in de woning is het mogelijk om een dakvenster of ventilatieroosters te laten monteren in uw lichtstraat.

Natuurlijke ventilatie

Breng uw uitbouw tot leven
met een Luminus lichtstraat

Foto voorbeelden

Als ervaren lichtstraat specialist hebben wij een grote diversiteit in onze projecten.
Hieronder vindt u enkele projecten die door ons gerealiseerd zijn.

Stel uw lichtstraat samen en download uw persoonlijke offerte

Direct samenstellen

De moderne fabriek

Vakmanschap en een efficiënt georganiseerd productieproces

Lichtstaat fabriek

Luminus Lichtstraten

Welk type lichtstraat u ook kiest, iedere lichtstraat wordt geproduceerd in onze moderne fabriek. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste en duurzaamste technologieën om het gehele proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Wanneer u bijvoorbeeld een volledig op maat gemaakte lichtstraat bij ons bestelt, worden alle technische tekeningen, na uw goedkeuring, direct doorgestuurd naar de vakmensen in de fabriek. Zij werken vervolgens uw bestelling tot in detail uit, zodat puntgaaf op locatie kan worden gemonteerd.

Vakmanschap uit eigen fabriek

Made in Holland

Door de fabricage van onze producten en de aansturing hiervan volledig in eigen hand te houden, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Bij een bezoek aan ons krijgt u een rondleiding, zodat u dit zelf kunt ervaren.


Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar:

info@luminusdak.nl

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Adres:

Indural BV
Nijverheidsweg 1
7442 CH Nijverdal

Telefoon:

0548-618686
 info@indural.nl

Waarom een lichtkoepel van Luminus?

Laat u een lichtkoepel plaatsen door Luminus, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste hebben al onze lichtkoepels een zeer sterke constructie. Alle lichtkoepels zijn volledig uitgevoerd met dikwandig aluminium, om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Daarnaast zijn onze lichtkoepels erg sterk. Ze zijn zelfs zo sterk, dat u hier als volwassene met gemak overheen kunt lopen. Dit is handig als u de lichtkoepel schoon wil maken, maar het is ook een prettig idee tijdens een zware storm. Als er een tak op uw lichtkoepel valt, zal deze niet zomaar kapot gaan.

Een ander voordeel van onze lichtkoepels, is het feit dat deze altijd goed geïsoleerd zijn. Uw lichtkoepel van Luminus is namelijk standaard voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas. Dit glas is zo goed geïsoleerd, dat u geen warmte zal verliezen via uw lichtkoepel en er door de lichtkoepel bovendien geen koude lucht in huis kan komen.

De lichtkoepels van Luminus worden altijd van glas gemaakt. Dit betekent dat u geen ronde lichtkoepel krijgt als u in een van onze koepels investeert, maar een vlakke lichtstraat. Het voordeel van een vlakke lichtstraat, is dat deze veel meer licht doorlaat dan een traditionele lichtkoepel. Ook heeft een lichtstraat een luxere uitstraling dan een standaard lichtkoepel.

Daarnaast profiteert u met een lichtkoepel van Luminus van de volgende voordelen:

  • U krijgt altijd tien jaar garantie op uw lichtkoepel.
  • U kunt zelf de kleur van uw lichtkoepel kiezen.
  • U profiteert van de laagste prijzen.
  • U krijgt een op maat gemaakte lichtkoepel, die helemaal aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.
  • U krijgt een luxe lichtkoepel met een exclusieve uitstraling.
  • U krijgt een uiterst veilige lichtkoepel. Alle materialen voldoen aan de NEN 5096 inbraakwerende eigenschappen en hebben een weerstandsklasse van minimaal 2.
  • Uw lichtkoepel is krasbestendig en gaat dan ook vele jaren mee.

Wilt u van deze voordelen profiteren? Laat dan een lichtkoepel plaatsen door Luminus. Wij garanderen u dat u hier geen spijt van krijgt! Met een lichtkoepel van Luminus profiteert u vele jaren van extra daglicht in uw van oorsprong donkere woning.

Een offerte aanvragen voor uw lichtkoepel

Bent u benieuwd wat uw lichtkoepel van Luminus ongeveer gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend en gratis een offerte bij ons aan. Geef aan wat uw wensen en eisen zijn met betrekking tot uw lichtkoepel en wij maken op basis van deze wensen en eisen een kostenindicatie. Met onze kostenindicatie weet u precies waar u aan toe bent, als u inderdaad besluit een lichtkoepel te laten plaatsen door Luminus.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over onze lichtkoepels, heeft u vragen over onze tarieven of wilt u wat meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.