Eigen fabricage

Made in Holland!

De fabriek

Welk product u ook kiest, iedere lichtstraat, serre of terrasoverkapping wordt geproduceerd in onze eigen moderne fabriek, waar wij met eigen machines en vakmensen onze producten fabriceren. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste en duurzaamste technologieën om het gehele proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Wanneer u bijvoorbeeld een volledig op maat gemaakte lichtstraat bestelt, worden de technische tekeningen hiervan, na uw goedkeuring, direct doorgestuurd naar de fabriek. Vervolgens wordt het product tot in detail uitgewerkt om uiteindelijk door onze eigen monteurs bij u thuis te kunnen monteren. Made in HollandLichtstraat fabriek
Lichtstraat fabriek

Alles in eigen hand

Door de fabricage van onze producten en de aansturing hiervan volledig in eigen hand te houden is een hoge mate van kwaliteit te garanderen. Zo kunnen wij u ook laten zien hoe het productieproces van uw lichtstraat, serre of terrasoverkapping verloopt.

Serbo bouwt en monteert al haar producten inclusief de daken compleet in eigen beheer, waarmee belangrijke voordelen voor u ontstaan ten opzichte van andere aanbieders:

√ Slechts één contactpersoon, hierdoor is de kans op fouten of miscommunicaties aanzienlijk kleiner

√ Snelle levertijden, doordat wij niets uitbesteden aan derden

√ Unieke ontwerpen, vanwege onze kennis kunnen wij iedere droom voor een lichtstraat, serre, overkapping, tuinkamer of elektrisch schuifdak realiseren

√ Eigen monteurs, ervaren eigen monteurs die graag met u meedenken

Kom kijken

Wij zijn trots op wat we dagelijks doen en dat laten we graag aan u zien! Daarom nemen we u mee voor een kijkje in onze moderne fabriek, waar we alle producten zelf produceren.

Met de producten van Serbo kiest u voor topkwaliteit. U kunt rekenen op vakkundige advisering, montage en afwerking. Duurzaamheid, functionaliteit en design. Bouwen voor het leven, met recht een investering die u verdient!