Lichtstraat / Lichtstraten

Bent u toe aan meer daglicht?
Een Luminus lichtstraat van aluminium is dé oplossing voor iedere ruimte met een plat dak. Bereken de prijs en download direct uw persoonlijke offerte.

Extra daglicht in huis met de dakkoepel van Luminus

Komt er niet veel daglicht in uw woning? Dan hoeft u hier geen vrede mee te nemen. U kunt er namelijk zelf voor zorgen dat er meer licht in huis komt. Dit doet u door een dakkoepel te laten plaatsen door Luminus. Meer over onze dakkoepels, leest u op deze pagina.

Waarom een dakkoepel laten plaatsen?

Door een dakkoepel te laten plaatsen, komt er beduidend meer licht in huis. Zeker als u een grote dakkoepel laat plaatsen, is het verschil erg groot. Heeft u niet zo veel ramen in een bepaalde ruimte en is het niet mogelijk om extra ramen te plaatsen? Dan maakt een dakkoepel het verschil. Deze koepel wordt in uw dak geplaatst, waarna er direct meer licht in de betreffende ruimte komt. En dit zonder extra ramen te laten plaatsen.

U heeft het gehele jaar plezier van een dakkoepel. In de zomer schijnt het zonnetje lekker door de koepel heen en in de winter is uw huis beduidend lichter. Dit is wel zo prettig, want in de winter kunnen de dagen al zo donker zijn. Met een dakkoepel profiteert u van het weinige daglicht dat er in de winter wel is.

De dakkoepels van Luminus worden volledig van glas gemaakt. Dit in tegenstelling tot standaard dakkoepels. Omdat de dakkoepels van Luminus van glas zijn, hebben deze een rechte vorm. Dit ziet er stijlvol, strak en modern uit. Een ander voordeel van het gebruik van glas, is dat er meer licht door deze materiaalsoort heen komt. Dit betekent dat u van extra lichtinval geniet in huis als u een dakkoepel van Luminus laat plaatsen, in plaats van een gewone lichtkoepel met ronde vormen.Welk type vindt u het mooist?

Het luminusdak is verkrijgbaar in 4 verschillende type daken.

Ieder daktype heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Welk lichtstraat past het beste bij uw woning?


Lichtstraat zadeldak schuin

Zadeldak schuin

Dit puntvormige vrijstaande glasdak met een hoek van 30 graden zorgt voor optimaal daglicht op iedere platdak uitbouw. Door de symmetrie en het grote oppervlak lijkt de ruimte onder de lichtstraat groter en dit zorgt voor extra leef comfort.


Lees meer...


Lichtstraat zadeldak recht

Zadeldak recht

Dit vrijstaande puntvormige glasdak heeft een hoek van 10 graden en is daarmee bijna vlak. Hierdoor is de lichtstraat van buitenaf nauwelijks zichtbaar. Het rechte zadeldak zorgt voor optimale belichting van de woonruimte onder het platdak.

Lees meer...


Lichtstraat lessenaarsdak tegen de gevel

Lessensaarsdak tegen gevel

Dit type lessenaarsdak wordt tegen de gevel gemonteerd, waardoor het daglicht in de woonruimte onder de lichtstraat optimaal wordt benut. Er zal een naadloze aansluiting met de uitbouw zijn. Het hellend dakvlak is 10 graden en heeft een strak uiterlijk.

Lees meer...

Mogelijkheden

Maak uw lichtstraat onderscheidend met onze aanvullende mogelijkheden en accessoires.

Geef uw lichtstraat net dat beetje meer?

175 Voordelige afmetingen

Wij hebben alvast de meest gangbare maten in onze fabriek voorgeprogrammeerd. Hierdoor kunt u voor bijna alle situatie's een scherp geprijsde lichtstraat selecteren.

Maatwerk

Wij kunnen uw Luminus lichtstraat in bijna iedere gewenste afmeting vervaardigen. Groot of klein, over de volle breedte van uw uitbouw of juist smaller, rechthoekig of rondlopend.

Maatwerk Lichtstraat

Standaard HR++ Beglazing

Standaard worden alle lichtstraten uitgevoerd met HR++ Veiligheids issolatieglas. Maar natuurlijk kunnen wij ook andere soorten glas toepassen.

Soorten Beglazing

Hanglamp onder uw lichtstraat

Heeft u nu een lamp hangen op de plek waar nu de lichtstraat komt? Luminus heeft de mogelijkheid voor een speciaal ophangpunt.

LED Verlichting

Maak uw lichtstraat compleet met op afstand bedienbare LED-verlichting, volledig ingebouwd!

Led Verlichting

Zonwering

Voor iedere afmeting zijn één of meerdere pasklare zonweringen beschikbaar. Deze zijn te leveren in verschillende kleuren.

Verschillende kleuren

Standaard word uw lichtstraat geleverd in één kleur, maar het is ook het mogelijk om de binnenzijde een andere kleur te geven dan de buitenzijde.

Kleuren

Natuurlijke ventilatie

Voor extra frisse lucht in de woning is het mogelijk om een dakvenster of ventilatieroosters te laten monteren in uw lichtstraat.

Natuurlijke ventilatie

Breng uw uitbouw tot leven
met een Luminus lichtstraat

Foto voorbeelden

Als ervaren lichtstraat specialist hebben wij een grote diversiteit in onze projecten.
Hieronder vindt u enkele projecten die door ons gerealiseerd zijn.

Stel uw lichtstraat samen en download uw persoonlijke offerte

Direct samenstellen

De moderne fabriek

Vakmanschap en een efficiënt georganiseerd productieproces

Lichtstaat fabriek

Luminus Lichtstraten

Welk type lichtstraat u ook kiest, iedere lichtstraat wordt geproduceerd in onze moderne fabriek. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste en duurzaamste technologieën om het gehele proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Wanneer u bijvoorbeeld een volledig op maat gemaakte lichtstraat bij ons bestelt, worden alle technische tekeningen, na uw goedkeuring, direct doorgestuurd naar de vakmensen in de fabriek. Zij werken vervolgens uw bestelling tot in detail uit, zodat puntgaaf op locatie kan worden gemonteerd.

Vakmanschap uit eigen fabriek

Made in Holland

Door de fabricage van onze producten en de aansturing hiervan volledig in eigen hand te houden, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Bij een bezoek aan ons krijgt u een rondleiding, zodat u dit zelf kunt ervaren.


Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar:

info@luminusdak.nl

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Adres:

Indural BV
Nijverheidsweg 1
7442 CH Nijverdal

Telefoon:

0548-618686
 info@indural.nl

Een dakkoepel op maat

Luminus is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen van dakkoepels op maat. Wij verrijken uw woning niet met een standaard koepel, maar kijken welke dakkoepel het beste bij uw huis past. Bent u akkoord met ons ontwerp, dan zorgen wij ervoor dat de perfecte dakkoepel op hoog niveau geplaatst wordt. Met een dakkoepel op maat kunt u maximaal profiteren van het daglicht in uw woning.

Goed om te weten: bij Luminus kiest u zelf de kleur van uw dakkoepel. Zo kunt u uw koepel goed matchen met uw kozijnen. Zelfs als uw kozijnen geen standaard kleur hebben, maken wij de perfecte match.

De voordelen van een Luminus dakkoepel

Investeert u in een Luminus dakkoepel, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste zijn onze dakkoepels uiterst stevig. Ze zijn niet alleen krasvast, maar bovendien sterk genoeg om overheen te lopen. Stormt het flink, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw dakkoepel beschadigt door een vallende tak. De koepel zal iedere storm weer overleven, zonder enige schade.

Daarnaast plaatsen wij dakkoepels met een hoge isolatiewaarde. Dit is wel zo prettig, want dit betekent dat er geen warmte verloren gaat door uw dakkoepel. Ook kan er geen kou van buiten door uw dakkoepel naar binnen komen. Dit betekent dat u minder hoeft te stoken in de winter en dat het in de warme zomermaanden beter koel blijft in huis.

Een ander voordeel van onze dakkoepels, is dat deze uiterst scherp geprijsd zijn. U hoeft niet veel te investeren in uw Luminus koepel, maar heeft hier wel vele jaren plezier van. Bij Luminus profiteert u dan ook van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Een offerte aanvragen voor uw dakkoepel

Bent u benieuwd naar de kosten van uw Luminus dakkoepel? Vraag dan een offerte aan. Geef aan hoe uw perfecte dakkoepel eruit ziet en wij stellen een offerte op maat voor u op. Met deze offerte heeft u direct een duidelijk beeld van de totale kosten van uw dakkoepel. Bij Luminus komt u dan ook nooit voor verrassingen te staan.

Wilt u meer weten over onze dakkoepels, voor u een offerte aanvraagt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf en over de koepels die wij kunnen plaatsen. Na het beantwoorden van uw vragen, kunt u eventueel direct een offerte aanvragen bij Luminus.