Lichtstraat / Lichtstraten

Bent u toe aan meer daglicht?
Een Luminus lichtstraat van aluminium is dé oplossing voor iedere ruimte met een plat dak. Bereken de prijs en download direct uw persoonlijke offerte.

Meer daglicht in huis? Laat een vlakke lichtstraat plaatsen

U wilt al een tijdje een aanbouw laten realiseren, maar u maakt zich zorgen dat het te donker wordt in deze nieuwe kamer. De oplossing? Laat een aanbouw realiseren met een vlakke lichtstraat. Door de lichtstaat komt meer dan voldoende licht, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw aanbouw een donkere ruimte wordt.

Maak kennis met de vlakke lichtstraten van Luminus

Luminus heeft al jaren ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van verschillende soorten lichtstraten. De lichtstraten van Luminus zijn standaard voorzien van duurzame HR++ beglazing, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden volledig op maat gemaakt. Zo kunt u uw Luminus lichtstraat bijvoorbeeld verrijken met zonwering, maar ook met LED-verlichting of met extra ventilatie, bijvoorbeeld in de vorm van een dakvenster of ventilatierooster.

Hoe uw perfecte lichtstraat er ook uit ziet: Luminus kan deze voor u ontwerpen. Wij zorgen ervoor dat uw aanbouw verrijkt wordt met een vlakke lichtstraat die voor honderd procent aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.Welk type vindt u het mooist?

Het luminusdak is verkrijgbaar in 4 verschillende type daken.

Ieder daktype heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Welk lichtstraat past het beste bij uw woning?


Lichtstraat zadeldak schuin

Zadeldak schuin

Dit puntvormige vrijstaande glasdak met een hoek van 30 graden zorgt voor optimaal daglicht op iedere platdak uitbouw. Door de symmetrie en het grote oppervlak lijkt de ruimte onder de lichtstraat groter en dit zorgt voor extra leef comfort.


Lees meer...


Lichtstraat zadeldak recht

Zadeldak recht

Dit vrijstaande puntvormige glasdak heeft een hoek van 10 graden en is daarmee bijna vlak. Hierdoor is de lichtstraat van buitenaf nauwelijks zichtbaar. Het rechte zadeldak zorgt voor optimale belichting van de woonruimte onder het platdak.

Lees meer...


Lichtstraat lessenaarsdak tegen de gevel

Lessensaarsdak tegen gevel

Dit type lessenaarsdak wordt tegen de gevel gemonteerd, waardoor het daglicht in de woonruimte onder de lichtstraat optimaal wordt benut. Er zal een naadloze aansluiting met de uitbouw zijn. Het hellend dakvlak is 10 graden en heeft een strak uiterlijk.

Lees meer...

Mogelijkheden

Maak uw lichtstraat onderscheidend met onze aanvullende mogelijkheden en accessoires.

Geef uw lichtstraat net dat beetje meer?

175 Voordelige afmetingen

Wij hebben alvast de meest gangbare maten in onze fabriek voorgeprogrammeerd. Hierdoor kunt u voor bijna alle situatie's een scherp geprijsde lichtstraat selecteren.

Maatwerk

Wij kunnen uw Luminus lichtstraat in bijna iedere gewenste afmeting vervaardigen. Groot of klein, over de volle breedte van uw uitbouw of juist smaller, rechthoekig of rondlopend.

Maatwerk Lichtstraat

Standaard HR++ Beglazing

Standaard worden alle lichtstraten uitgevoerd met HR++ Veiligheids issolatieglas. Maar natuurlijk kunnen wij ook andere soorten glas toepassen.

Soorten Beglazing

Hanglamp onder uw lichtstraat

Heeft u nu een lamp hangen op de plek waar nu de lichtstraat komt? Luminus heeft de mogelijkheid voor een speciaal ophangpunt.

LED Verlichting

Maak uw lichtstraat compleet met op afstand bedienbare LED-verlichting, volledig ingebouwd!

Led Verlichting

Zonwering

Voor iedere afmeting zijn één of meerdere pasklare zonweringen beschikbaar. Deze zijn te leveren in verschillende kleuren.

Verschillende kleuren

Standaard word uw lichtstraat geleverd in één kleur, maar het is ook het mogelijk om de binnenzijde een andere kleur te geven dan de buitenzijde.

Kleuren

Natuurlijke ventilatie

Voor extra frisse lucht in de woning is het mogelijk om een dakvenster of ventilatieroosters te laten monteren in uw lichtstraat.

Natuurlijke ventilatie

Breng uw uitbouw tot leven
met een Luminus lichtstraat

Foto voorbeelden

Als ervaren lichtstraat specialist hebben wij een grote diversiteit in onze projecten.
Hieronder vindt u enkele projecten die door ons gerealiseerd zijn.

Stel uw lichtstraat samen en download uw persoonlijke offerte

Direct samenstellen

De moderne fabriek

Vakmanschap en een efficiënt georganiseerd productieproces

Lichtstaat fabriek

Luminus Lichtstraten

Welk type lichtstraat u ook kiest, iedere lichtstraat wordt geproduceerd in onze moderne fabriek. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste en duurzaamste technologieën om het gehele proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Wanneer u bijvoorbeeld een volledig op maat gemaakte lichtstraat bij ons bestelt, worden alle technische tekeningen, na uw goedkeuring, direct doorgestuurd naar de vakmensen in de fabriek. Zij werken vervolgens uw bestelling tot in detail uit, zodat puntgaaf op locatie kan worden gemonteerd.

Vakmanschap uit eigen fabriek

Made in Holland

Door de fabricage van onze producten en de aansturing hiervan volledig in eigen hand te houden, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Bij een bezoek aan ons krijgt u een rondleiding, zodat u dit zelf kunt ervaren.


Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar:

info@luminusdak.nl

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Adres:

Indural BV
Nijverheidsweg 1
7442 CH Nijverdal

Telefoon:

0548-618686
 info@indural.nl

Speciaal voor platte daken

Luminus is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen van vlakke lichtstraten voor platte daken. Heeft uw aanbouw een plat dak en heeft u hierdoor wat minder mogelijkheden om meer daglicht in de ruimte te krijgen? Dan betekent dit niet dat u in een donkere ruimte moet blijven zitten. Ook voor uw aanbouw met plat dak kan Luminus namelijk een mooie lichtstraat ontwerpen. Deze komen wij voor een aantrekkelijke prijs op uw platte dak plaatsen.

Baden in het licht? Investeer in een vlakke lichtstraat

Investeert u in een vlakke lichtstraat van Luminus, dan komt er beduidend meer daglicht in de betreffende ruimte. Dit is prettig in de zomer, als het zonnetje lekker naar binnen schijnt, maar ook in de wintermaanden. In de winter is het namelijk al wat donkerder buiten en heeft u meer behoefte aan het beetje daglicht dat u in uw woning kunt krijgen. Met een vlakke lichtstraat van Luminus krijgt u zo veel mogelijk daglicht binnen.

Wilt u niet altijd baden in het licht? Verrijkt uw vlakke lichtstraat van Luminus dan met zonwering naar keuze. Met de juiste zonwering kunt u het felle zonlicht buiten houden als u hier even geen behoefte aan heeft. Wilt u het licht wel weer binnen laten, dan doet u de zonwering gewoon open. Nu baadt u weer in het fijne en gezonde daglicht.

Het is ook mogelijk een lichtstaat met zonwerend glas te plaatsen. Met dit glas komt er toch voldoende licht naar binnen, zonder dat u verblind wordt door het felle licht van de zon. Zonwerend glas haalt simpelweg de ‘scherpe kantjes’ van het zonlicht weg. Het glas van uw lichtstraat kan zelfs een andere kleur krijgen aan de binnenzijde dan aan de buitenzijde. Een lichtstraat met twee kleuren wordt ook wel een bi-color lichtstraat genoemd.

De kosten van een Luminus lichtstraat

Een Luminus lichtstraat wordt altijd op maat gemaakt. De prijs die u moet betalen voor uw vlakke lichtstraat, zijn afhankelijk van vele factoren. Denk hierbij aan de afmetingen van de lichtstraat, maar ook aan de materialen waar de lichtstraat van gemaakt wordt. Ook zijn de kosten van uw vlakke lichtstraat afhankelijk van de eventuele extra’s waarmee u deze uitbreidt, waaronder zonwering.

Bij Luminus heeft u de garantie dat u nooit te veel betaalt voor uw vlakke lichtstraat. Ook als u uw vlakke lichtstraat laat verrijken met vele extra’s, weet u bij Luminus zeker dat u een juiste prijs betaalt voor uw lichtstraat.

Eenvoudig en snel een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat uw Luminus lichtstraat gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Door een offerte aan te vragen, weet u precies waar u aan toe bent als u een vlakke lichtstraat laat plaatsen door Luminus.

Wilt u meer weten over onze vlakke lichtstraten, voor u een offerte aanvraagt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden, om u een duidelijker beeld te geven van ons bedrijf en de producten die wij maken.