Helemaal naar wens

De perfecte oplossing voor uw uitbouw

Speciaal voor u op maat gemaakt

Een Luminus lichtstraat is in alle afmetingen te bestellen. Groot of klein, over de volle breedte van uw uitbouw of juist smaller, rechthoekig of rondlopend. De Luminus lichtstraten bieden de perfecte oplossing voor iedere uitbouw.

We bieden maar liefst 175 standaard afmetingen voor een lichtstraat aan. Mocht de lichtstraat met de juiste afmetingen er desondanks niet tussen zitten, dan maken wij deze speciaal voor u op maat. Hierbij moet u niet alleen denken aan de afmeting, kleur of vorm, maar daarnaast ook aan bijvoorbeeld verschillende glassoorten met ieder zijn eigen unieke eigenschappen.

Wij adviseren u graag!

lichtstraat monteur in fabriek
lichtstraat monteur in fabriek

Behoefte aan meer daglicht?

Heeft u een te donkere woonkamer of keuken en droomt u van meer daglicht in uw woning? Laat dan uw licht schijnen over onze Luminus lichtstraten. Een Luminus lichtstraat is dé oplossing voor alle ruimtes met een plat dak, waar sprake is van weinig of geen natuurlijke lichtinval.

Onze lichtstraten sluiten altijd mooi aan op uw woning of bedrijfspand. Door de vele mogelijkheden is de lichtstraat helemaal naar uw wens samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld denken aan de kleur en de vorm van de lichtstraat, maar wij bieden ook diverse sfeer- en uitstralingsmogelijkheden. Aan u de keuze.

Prijs Berekenen

Terug